Živijo sobodajalci!

Imamo veselo novico…

ZAKAJ PORTAL? Kot mamica, ki večkrat surfam po internetu po različnih ponudbah za aktivnosti za svoje otroke in za naju s partnerjem in tudi za namestitvami za krajši ali daljši dopust v Sloveniji, vedno porabim res preveč časa, da najdem tisto kar iščem. Tako sem nazadnje cele tri ure surfala po netu, da sem našla apartma v Kopru v zadnjem trenutku… Tisti dan bi dala vse, da bi lahko na internetu našla vse na enem mestu in direktni kontakt ponudnika. Tako bi prihranila vsaj dve uri svojega dragocenega časa… Pomembno mi je bilo tudi najti primerno namestitev za primerno ceno, brez provizij in skritih stroškov.

Vsi SOBODAJALCI v Sloveniji ste lepo vabljeni, da na našem portalu s preprostimi koraki objavite svojo ponudbo dejavnosti iz naslova registriranega sobodajalstva pod kategorijo POČITNICE in tako vzpostavite direkten stik s svojim bodočimi obiskovalci.

Če niste vešči registracije lahko ponudbo vpišemo tudi MI v vašem imenu. Portal deluje brez skritih stroškov in provizije in je namenjen direktni komunikaciji med vami in kupci.
Vaša edina obveznost je 33 EUR letne članarine, ki se poravna ob vpisu vaše ponudbe. Pomembno je, da ste za to dejavnost registrirani in vpisani v poslovnem registru Ajpes Slovenija.

Članarina je namenjena razvoju in delovanju društva in portala Most mladih.

Pišite nam pod zavihkom kontakt, za vsa vaša vprašanja smo dosegljivi 24 ur, 7 dni v tednu.

.

Spletno mesto uporablja piškotke za boljšo izkušnjo brskanja. Z brskanjem po tej spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov.