Društvena dogajanja

Ste prepričani,da vaši občani poznajo aktivnosti,ki jih ponujajo razna društva v vašem kraju?

Meni se je na primer zgodilo,da nisem vedela za šolo tenisa za otroke,ki je v naši občini že več kot 10 let med poletnimi šolskimi počitnicami? No, sedaj  vem 🙂 in to s pomočjo portala www.mostmladih.si.

Naš cilj je ,da bo portal www.mostmladih.si  prva izbira v Sloveniji, ko bodo ljudje iskali razne dogodke, prireditve, športne aktivnosti, aktivnosti za prosti čas in da se na našem portalu na drugi strani predstavijo prav vsi ponudniki iz  vseh občin po Sloveniji. Kot dodana vrednost portala za društva pa je tudi individualno svetovanje predsednikom društev, če se kadarkoli znajdejo v dvomih pri samem poslovanju.

 

V Sloveniji deluje več kot 25.000 društev, ki aktivno skrbijo za ljubiteljske aktivnosti in razne prireditve ter dogajanja v občini. Ker je mnogo od njih pandemija prizadela jim želimo pomagati tako, da se lahko prav vsa društva sedaj brezplačno  predstavijo tudi na spletu. Društveno življenje in njihovi dogodki so neprecenljivi saj pripomorejo k pestri ponudbi in dogajanju prav v vsaki občini.

 

Da bodo tudi vaša društva še bolj prepoznavna in njihovi dogodki v prihodnosti še bolje obiskani ,vabimo k sodelovanju prav vse občine po Sloveniji, da podprejo našo zgodbo in opogumijo društva, da se predstavijo tudi na spletu.

 

Pišete nam lahko na info@mostmladih.si

 

Spletno mesto uporablja piškotke za boljšo izkušnjo brskanja. Z brskanjem po tej spletni strani se strinjate z uporabo piškotkov.