Naslov:
Kamniška ulica 48, Ljubljana, Slovenija1000 Ljubljana
Opis:

Ribino poletno plavanje za otroke organiziramo na letnem kopališču Kodeljevo.

V dopoldanskih, celodnevnih in intenzivnih popoldanskih plavalnih tečajih se bodo otroci v prijetnem in animiranem okolju učili svojih prvih plavalnih zamahov, tisti, ki že plavajo, pa bodo v družbi ostalih plavalnih navdušencev izboljševali plavalno tehniko. Da bo učenje potekalo v kar se da sproščenem okolju, bomo poskrbeli za obilico pljuskanja, špricanja ter čofotanja.

V dopoldanskem in celodnevnem plavalnem tečaju se bomo zabavali že zjutraj v telovadnici, nadaljevali s plavalnimi aktivnostmi na bazenu, se poslovili od tistih na dopoldanskem programu, skočili na kosilo in sladoled ter po popoldanskem čofotanju v senčki počakali na starše.

Intenzivni plavalni tečaj pa bo potekal v popoldanskih urah in je primeren za vse tiste male junake, ki bi se pred pravimi poletnimi počitnicami radi naučili plavalnih osnov.

Da mamice in očki ne boste ostali praznih rok in brez plavanja, pa bomo tudi za odrasle poleti pripravili intenzivni plavalni tečaj in rekreativno vadbo, kjer se boste lahko bolj spoprijateljili z vodo, izboljšali plavalno tehniko in pridobili plavalno vzdržljivost.

Kontaktni podatki
Telefon: 031 742-782